Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum tuzakıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en orantılı bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Olası bir felaketle önlaşıldığında strüktürda bulunan insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi derunin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapları, yangın eminği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile müntesip pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Bayraklı'nın yeşilini tekrar edinmek ve vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını önlemek bâtınin elimizden geleni yapacağız. Vahit tesellimiz sevimli kaybı olmaması. Yangınla mücadelemiz kapsamında yurttaşlarımıza esenlanan tahaffuz, besin ve giysi destekleri karınin katımızda olan herkese sonrasız teşekkürname ediyoruz. Bir henüz böyle acı bir manzaranın ne Bayraklı'mızda ne de ülkemizin herhangi bir iyi evetşanmamasını diliyoruz. Devam fail yangınların da bir an önce son bulmasını dilek ediyoruz" dedi.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı falsosuz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye Yangın Kapısı intibak ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, ölçün baplara nazaran henüz pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Report this wiki page